Вночі російські окупанти обстріляли Нікополь та Запоріжжя

За попередніми даними, постраждалих немає.

t.me/dnipropetrovskaODA

Вночі 5 серпня російські загарбники завдали удару по Нікополю Дніпропетровської області та Запоріжжю. Вибухи стались під час повітряної тривоги. 

Як повідомив у своєму телеграм-каналі голова Нікопольського РВА Євген Євтушенко, вибухи в цьому місті були зафіксовані близько полуночі. 

Як повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, за ніч ворог двічі поцілив по Нікополю «Градами». У місто прилетіло 40  реактивних снарядів.  Пошкоджені до 10 приватних будинків та господарських споруд. Сталося загорання на місцевому підприємстві - знищений автобус та кілька автівок.  Людей не зачепило.

У Запоріжжі ракети «прилетіли» з 2 до 3 ночі.  Також було декілька вибухів.

- Зафіксовано прихід  кількох ракет поруч з обласним центром.  За попередньою інформацією,  жертв немає. Подробиці згодом. Дотримуйтесь правил повітряної тривоги! – повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Секретар Запорізької міської влади Анатолій Куртєв додав, що ракети влучили в один з об‘єктів інфраструктури у передмісті Запоріжжя. У результаті пошкоджено виробниче обладнання. На щастя, постраждалих немає.  

 Це другий день підряд, коли Запоріжжя зазнає ракетного удару. Напередодні дві ракети влучили у підприємство в Шевченківському районі. Постраждав чоловік.