На благодійному аукціоні "МУЗВАР" продадуть зірковий бокс від Данилка та сувенірний череп від Барських

Музичний портал презентував лоти, які продадуть на благодійному концерті.

надано порталом "МУЗВАР"

Музичний портал "МУЗВАР" під час благодійного концерту у київському OSOCOR Residence виставить на аукціон унікальні лоти від Андрія Данилка (Вєрки Сердючки), Макса Барських та українських зірок TikTok. Глядачі, які відвідають захід, зможуть придбати цінні речі знаменитостей, а гроші від їхнього продажу будуть спрямовані на потреби нашої країни.

На аукціоні будуть представлені такі лоти:

- Зірковий бокс "Х*Й ВІЙНІ" від Андрія Данилка, до якого увійшли: чорна кепка, чорна маска та фірмова чорна футболка артиста. Головний убір вже багато років є атрибутом співака у різних проектах – під час суддівства у «Х-факторі», на Нацвідборі на "Євробачення" та у шоу «Маска». Під час пандемії коронавірусу до фірмового образу Данилка додалася ще й чорна медична маска, яку він пообіцяв зняти після перемоги України над російськими загарбниками.

- Ексклюзивний GOLDEN TICKET (золотий квиток) від музичної премії M1 Music Awards, який дозволить відвідати майбутню подію як VIP-гість та потрапити за лаштунки премії.

- Повний комплект повоєнних марок від Укрпошти «Російський військовий корабель, йди… !», «Російський військовий корабель… ВСЬО!», «Українська мрія» та «Доброго вечора, ми з України!» з особистими діджитал-вітаннями від українських зірок.

- Колекційна книга «Аркур. Натхнення» від зіркового фотографа Ростислава Ріпки. До книги увійшли чорно-білі портрети 37 зіркових жінок України, зняті у французькому стилі Harcourt. В об'єктиві фотографа побували Ірина Білик, Руслана Писанка, Юлія Саніна та інші українки.

- Ексклюзивна куртка з лімітованої колекції бренду REwind, створена з парашута СУ-4, який використовується армією окупанта під час катапультування. Кожна куртка має свій номер і не повторюється.

У рамках благодійного концерту також виставлять на аукціон вініл та сувенірний череп з автографом Макса Барських, б'юті-бокси від зіркових ТікТокерів та інші лоти.

Що за концерт

Благодійний концерт на підтримку України від порталу "МУЗВАР" відбудеться в OSOCOR Residence 5 серпня. У заході візьмуть участь Ганна Трінчер, MBREEZE, Chico & Qatoshi, Маша Кондратенко, 100лиця & Skyller, Gunna Chorna, OLIVAN, Вася Демчук, POSITIFF. До виступу гурту KADNAY приєднається українська співачка Lida Lee, яка разом із музикантами виконає хіт Monster. Спеціальними гостями концерту стануть українські співаки, теле- та радіоведучі, спортсмени, серед яких олімпійський чемпіон, чемпіон Європи та світу зі спортивної гімнастики  Олег Верняєв, відомий продюсер Віталій Дроздов, популярні блогери Natella Kirs, Ваня Рассел, Чорнобровий, головний тік Олег Машуковський. Початок концерту о 18.00.