На Харківщині затримали депутата, який продавав зброю в інтернеті

Тепер політику загрожує до 7 років ув'язнення.

facebook.com/people

Правоохоронці викрили депутата однієї із селищних рад у Харківській області, який продавав зброю. Політик шукав "клієнтів" в Інтернеті, а "товар" надсилав поштовою посилкою. Про це повідомив начальник слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов у своєму Фейсбуці.

– Депутат однієї із селищних рад Харківщини продавав зброю на відкритих майданчиках в інтернеті. А під час продажу просто відправив гвинтівку Новою поштою. На щастя, про оголошення було своєчасно повідомлено поліції і наші працівники відпрацювали блискуче!, - написав Болвінов.

За його словами, українські силовики провели спецоперацію, під час якої "придбали" у депутата зброю. Під час обшуку у нього в будинку також виявили патрони та пістолет.

- Під час обшуків було знайдено: 130 набоїв калібру 7,62 мм до АК; пістолет Walter Mod. PP калібру 7,65 мм; 50 набоїв до вищезгаданого пістолета, - зазначено в повідомленні.

Зловмисника правоохоронці затримали. Слідчі повідомили йому про підозру за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами". Наразі депутату загрожує від 3-х до 7-ми років позбавлення волі.