Вночі ворог вдарив по Харкову, Миколаєву, Чернігівщині та біля Києва

Дані про постраждалих уточнюються.

delo.ua

Зранку 28 липня російські загарбники ударили по Харкову, Миколаєву, Чернігівській області та по Вишгородському району, що під Києвом. В усіх точках ударів прогриміло по декілька потужних вибухів.

Так, під Києвом повідомляється щонайменше про два вибухи, що сталися біля 6-ї ранку. Як повідомив очільник  Київської ОВА Олексій Кулеба, в результаті ракетного удару постраждав об’єкт інфраструктури. Інформація щодо жертв уточнюється. На місці вже працюють всі екстрені служби.

- Вкотре закликаю, не нехтуйте сигналами тривоги – спускайтеся в укриття. Війна триває, ворог продовжує підступно наносити ракетні удари, - наголосив Кулеба.

При цьому "Київ Оперативний" повідомляє про щонайменше три вибухи, і опублікував фото стовпа диму. "Беларускі Гаюн" ж написав, що з 05:23 з Зябрівки  (Гомельська область, Білорусь), неподалік від кордону з Україною, відбулися запуски ракет, близько 12 разів.

За словами очільника Чернігівської ОВА Вячеслава Чауса, випущені після 5 ранку з Білорусі  ракети  влучили також по Чергінівщині.

- Влучання біля Гончарівського. Також працює наша ППО. Бережіться, - наголосив Чаус. 

В Миколаєві вибухи прогриміли трохи раніше  - десь в 4:35. За словами міського голови Олександра Сєнкевича, їх було декілька. Інформація уточнюється.

Також протягом ночі ворог двічі обстріляв Харків. Обидва удари були завдані відразу після опівночі, повідомив мер міста Ігор Терехов.

- Один (вибух. – Ред.) ближче до центру, другий в одному з прилеглих до нього районів. Знову ракети С-300. Як результат – дві невеликі пожежі, загашені нашими рятувальниками. Інформації про постраждалих на даний момент немає, - наголосив Терехов.

Повномасштабне вторгнення РФ до України розпочалося 155 днів тому. Весь цей час українці обороняють свою країну від загарбників.