В Маріуполі окупанти замінюють вікна в будинках з дірявими стінами

Загарбники встановлюють склопакети у квартирах, у яких зяють дірки в стінах.

t.me/andriyshTime

В Маріуполі більшість будинків залишаються зруйнованими. Російські загарбники зайнялись «благоустроєм» будівель. При цьому у домах з дірками в стінах окупанти замінюють вікна, розказав радник мера міста Петро Андрющенко.

- Ремонт багатоповерхівок російськими підрядниками дедалі нагадує сліпе виконання за методичкою. За адресою вул. Італійська 141 на вихідні окупанти провели заміну вікон. При тому, будівля має влучання артилерійського снаряду, яке порушило несущу конструкцію будинку. Фактично, будівля має бути визнана аварийною та люди переселені, - повідомив Андрющенко.

За його словами, при такому ураженні, як в цій будівлі, є велика вірогідність обрушення. Але замість цього окупанти зайнялись заміною  вікон.

- В цьому і є вся сутність росіян. Окозамилювання заради демонстрації процесу. Результат? Ні, не чули, - наголосив радник мера Маріуполя.

Раніше ГУР МО України повідомило, що окупанти готують фейкове «розслідування», яке повинно перекласти вину за підірваний Маріупольський драмтеатр на ЗСУ. Загарбники нібито навіть знайшли «свідків» того, що будівля вибухнула зсередини.