Скрипка, Саніна та Суханов зачитали вірші українців про війну

Серед тих, хто вже взяв участь у проекті – Маша Єфросиніна, Володимир Остапчук, Олег Панюта, Алла Мазур, Артем Пивоваров, Павло Зібров, Олена Кравець,

надано PR Batteries

Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна, співак Олег Скрипка та телеведучий Олексій Суханов приєдналися до проекту Павла Шилька "Буремні вірші", зачитавши вірші українців, написані під час війни з РФ. Твори були покладені на музику та опубліковані на Youtube.

Голосом Юлії Саніної звучить вірш "Я залишила свою душу" авторки Юлії Акімової. За освітою Юлія – вчитель української мови, а за покликанням – поет та кондитер. Через агресію Росії дівчина змушена була виїхати разом із дочкою з рідного Дніпра до Польщі, де її мучила совість, що ніяк не допомагає перемогти ворога. Так і народився цей вірш.

Я залишила свою душу

На порозі рідного дому.

На кордоні рідного краю

Я залишила свою суть.


Я залишила свою посмішку

На старому своєму дивані,

А з собою взяла на згадку я

Добру пам'ять і дику лють

Телеведучий та журналіст Олексій Суханов, який вступив до лав тероборони після нападу РФ, зачитав вірш Юлії Гринюк "Круасані, кава і війна…". На створення вірша автора наштовхнуло спілкування з колишніми друзями з Росії.

Музикант Олег Скрипка озвучив власний вірш “Садок вишневий коло хати”, написаний у перші місяці війни.

Засновник Павло Шилько зачитав вірш іспанською мовою Карли Маріани Россі – дочки посла Аргентинської Республіки в Україні.

Що за проект

“Буремні вірші” – проект телеведучого та продюсера Павла Шилька, на створення якого його надихнув вірш “Я з тих, хто чекає у черзі до бою” співака Василя Логая. Шилько звернувся до українців із проханням надіслати йому свої вірші, написані у лихоліття, а пізніше запропонував їх озвучити відомим українцям. Серед тих, хто взяв участь у проекті – Маша Єфросиніна, Володимир Остапчук, Олег Панюта, Алла Мазур, Артем Пивоваров, Павло Зібров, Олена Кравець, MONATIK, Стюарт Маккензі.