Футболіст Еріксен, який пережив на Євро-2020 зупинку серця, став новим гравцем "Манчестер Юнайтед"

Спортсмен підписав контракт із новим клубом до 2025 року.

futbik.com

Данський футболіст Крістіан Еріксен підписав контракт із англійським футбольним клубом "Манчестер Юнайтед". Тепер він у цій команді продовжить свою кар'єру. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

- «Манчестер Юнайтед» радий підтвердити, що Крістіан Еріксен приєднався до клубу, підписавши контракт до червня 2025 року, - зазначено у повідомленні.

Сам данець заявив, що йому не терпиться почати грати за новий клуб і зазначив, що неодноразово мав честь зіграти на домашній арені "Манчестер Юнайтед".

- Манчестер Юнайтед - особливий клуб, і мені не терпиться почати грати. Я багато разів мав честь грати на «Олд Траффорд», але зробити це у червоній футболці «Юнайтед» - це приголомшливе почуття, - сказав Еріксон.

Йдеться про колишнього півзахисника збірної Данії, у якого під час матчу із Фінляндією на Євро-2020 зупинилося серце. Тоді наприкінці першого тайму Еріксен упав на газон і не зміг підвестися. Лікарі розповіли, що у футболіста під час матчу сталася зупинка серця. Їм вдалося запустити "мотор" данця.