Артем Пивоваров не може вивезти родину із Вовчанська, який тимчасово окупували росіяни

Усі спроби забрати рідних не мали успіху.

Сім'я українського співака та саундпродюсера Артема Пивоварова залишилася у тимчасово окупованому Вовчанську Харківської області. Про це він повідомив в ефірі " Сніданок з 1+1 " на телеканалі 1+1.

– Я з-під Харкова, з маленького містечка. Це місто зараз окуповане, тому щодня читаю новини та чекаю на звільнення мого рідного міста, чекаємо всією родиною, усіма близькими людьми. Сподіваюся, що це буде скоро, – заявив Пивоваров.

Співак уточнив, що його сім'ї не вдалося залишити тимчасово окупований Вовчанськ. Усі спроби евакуюватися з міста не мали успіху.

Сам артист зараз займається волонтерством. Щотижня він відправляє амуніцію та авто для ЗСУ, а нині його мета – мобільний шпиталь, який коштує 250 тисяч доларів. Пивоваров уже має майже всю суму.

– На другому тижні війни ми їздили, давали концерти для військових. І зараз постійно на зв'язку, тому що всі списки, що надходять, – від них. Ми самі закуповуємо все, у нас велика команда. Ми не просто передаємо кошти, ми цим займаємось, – уточнив він.

Артему Пивоварову – 31 рік. Родом він із Вовчанська, але проживає у Києві. Популярність до артиста прийшла у 2012 році. Тоді він під ім'ям ART REY випустив два акустичні міні-альбоми — «Нам не вернуть» та «Если в мыслях…» - свої пісні Артем викладав на YouTube і, завдяки великій кількості переглядів та позитивних відгуків, швидко став популярним у мережі.