Суд засудив до року умовно пару, що займалася сексом на одеському пляжі

Також їх зобов'язали відзначатись у правоохоронців та заборонили залишати межі України.

Київський районний суд Одеси ухвалив вирок чоловікові та жінці, які займалися сексом на одному з пляжів міста. Пару засудили до 1 року умовного позбавлення волі. Про це повідомляє "Суспільне".

- На засіданні чоловік та жінка вважали себе винними. Вирок їм було оголошено у суді Київського району Одеси. Кожен із учасників правопорушення отримав рік умовного позбавлення волі з випробувальним строком на рік, - повідомив речник суду Артем Шаповал.

За його словами, суд також зобов'язав пару періодично з'являтися до уповноваженого органу з питань пробації. Крім того, їм заборонили залишати країну без відповідного дозволу.

Йдеться про скандал, який нашумів в Одесі на початку червня. На одному з міських пляжів чоловік та жінка займалися оральним сексом на очах у всіх відпочиваючих. Очевидці зняли відео, яке швидко поширилось у мережі.

Тоді обом порушникам вручили повістки у військкомат, а правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу "Хуліганство". В Одеській ОДА заявили, що зараз пара проходить медкомісію, а надалі зможе "привести гормональний сплеск до нормального балансу під час бойових дій".