Микола Тищенко окрім Бегбедера підключив свого друга Сергія Реброва до збору грошей на ЗСУ

Фонд «Дорога миру» Миколи Тищенка та його дружини Алли Барановської розпочав серію благодійних вечерь у найбільших містах світу.

Заступник голови фракції «Слуга народу» Микола Тищенко у себе в соцмережах подякував легендарному футболісту Сергію Реброву за передачу ексклюзивних лотів для благодійного вечора в Парижі.

«Друже, дякую тобі, що передав на благодійний аукціон дуже цінні лоти. Ці лоти пов'язані із українськими перемогами. Я пам'ятаю, друже, як ми всі - від Львова до Донецька, від Чернігова до Севастополя - з гордістю дивилися, як наша команда футболістів перемагала та підкоряла висоти. Я пам'ятаю твій пенальті у серії після матчу у матчі 1/8 фіналу проти Швейцарії. Цим ударом ти допоміг збірній України потрапити до 1/4 фіналу Чемпіонату світу 2006 року. Тепер ти допомагаєш нашій країні перемогти ще раз», - написав Тищенко у себе в соцмережах.

Згідно з раніше озвученою інформацією, Фонд «Дорога миру» Миколи Тищенка та його дружини Алли Барановської розпочав серію благодійних вечерь у найбільших містах світу.

У ході заходу організатори проводять аукціон, на якому розігрують цінні лоти від відомих українців. На першій вечері у Празі організатори виручили 2,2 мільйона гривень, на які закупили автомобілі для потреб ЗСУ, а частину грошей передали до міжнародної ініціативи президента Зеленського UNITED 24.

Вчора стало відомо, що до ініціативи на особисте запрошення Тищенка приєднався письменник зі світовим ім'ям – Фредерік Бегбедер. Микола Тищенко пообіцяв нагодувати Бегбедера українським борщем за власним рецептом, а також подарувати подарунки з «українською айдентикою».

Які саме це будуть подарунки, нардеп не уточнив. Про це ми дізнаємось 10 липня.