Гайдай: на Луганщині росіяни збираються з 1 вересня відкрити школи

Бої в регіоні продовжуються. ЗСУ відбили штурм ворога у Білогорівці.

Російські загарбники встановлюють нові порядки на нещодавно окупованих територіях на Луганщині. Вони запевняють, що з 1 вересня відкриють все школи, а також обіцяють швидке відновлення комунікацій. Про це на своїй сторінці у Телеграмі написав очільник Луганщини Сергій Гайдай.

- Це все брехня, те саме було в Маріуполі - всі бачили, як бігла вода зруйнованими будинками. Єдине, на що здатні рашисти - це тероризувати місцеве населення. Орки вже шукають активістів та родини військових, в цьому допомагають колаборанти, - додав голова ОВА.

Він також повідомив, що у Білогорівці українські військові відбили штурмові дії противника.  В цілому ж основні зусилля орків на даний час зосереджені на встановленні контролю над всією Луганської областю у межах адміністративних кордонів. РФ продовжує обстрілювали населені пункти області та знищувати інфраструктуру.

2 липня стало відомо про те, що ЗСУ вийшли з Лисичанська. В місті на 60% зруйнована інфраструктура та житлова забудова. В місті немає світла, газу, електроенергії, телефонного зв’язку та інтернету.