Син Роднянського розлучився з російською акторкою та зіркою "Ранеток" Студіліною

Поставити крапку у відносинах пара вирішила після повномасштабного вторгнення Росії до України.

instagram.com/yanina_studilina

Колишній радник президента України з економічних питань Олександр Роднянський-молодший розлучився з дружиною, російською акторкою Яніною Студіліною після 13 років шлюбу. Про це артистка розповіла в інтерв'ю "WomanHit".

Причиною для розриву пари стало питання про життя сім'ї за кордоном і акторська кар'єра Яніни в РФ. За словами зірки серіалу "Ранетки", чоловік ревно ставився до її бажання розвиватися і жити на батьківщині, а вона не хотіла жити в Європі. Поставити крапку у відносинах пара вирішила після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

- Мені було важко бути тільки мамою та дружиною, я хотіла реалізувати себе у професії теж і почала часто літати до Москви. Щоразу переді мною стояв вибір: або робота і моє життя, або чоловік і життя в чужій для мене країні. Я вибрала себе. Останні події остаточно поставили крапку у наших відносинах, мій колишній чоловік вибрав життя в Європі. А я вирішила залишитись у Росії. Тут мої батьки, моя робота, мої друзі, – наголосила акторка.

У соцмережах Яніна зізналася, що рішення про розлучення непросте, але обдумане. До розірвання шлюбу пара рік не жила разом.
- Розлучення. Слово, до якого я сама ніяк не можу звикнути. Але рішення ухвалено. Чи не миттєве, не пов'язане з політикою. Останні кілька років були дуже непростими для нас. Із червня минулого року ми не жили разом. Мій колишній чоловік вирішив жити в Європі, а я залишилася в Москві. Багато ЗМІ писали, як легко я переживаю розлучення. Це не так. Залишитись однією в такій ситуації з дитиною дуже непросто. Зараз почалася нова смуга і я вчуся жити наново, працюю і намагаюся зробити все, що від мене залежить, щоб розлучення не позначилося на моїй доньці, яку я дуже люблю! – зазначила артистка.

Студіліна та Роднянський-молодший була разом із 2008 року. Екс-подружжя має 5-річну доньку Ганну, яка після розлучення залишилася жити з мамою в Росії.

Роднянський – син українського та російського продюсера, засновника телеканалу "1+1" Олександр Роднянського. Після вторгнення РФ в Україну медіаменеджер виїхав із Росії, засудивши дії влади Кремля та напад на нашу країну. Роднянський-старший зізнався, що незважаючи на свій від'їзд до Росії, він зберіг своє українське громадянство. У соцмережах продюсер також анонсував, що зніме серіал про президента РФ Володимира Путіна у стилі "Карткового будиночку".