Інтерв'ю Олени Зеленської для Good Morning America перервала сирена

Перша леді поспілкувалася із зіркою програми Робін Робертс.

instagram.com/robinrobertsgma

Олена Зеленська дала перше "живе" інтерв'ю від початку війни, і воно було перервано через повітряну тривогу. Перша леді погодилася поспілкуватися із зіркою програми Good Morning America на ABC Робін Робертс. Розмова пройшла у Будинку із химерами навпроти Офісу президента.

Сирена пролунала незабаром після того, як Зеленська закликала не ігнорувати повітряні тривоги. Тоді вона розповідала про те, що дивно бачити, як Київ живе практично звичним життям, коли в інших регіонах тривають бойові дії.

"Нашу розмову з американським телеканалом ABC перервала повітряна тривога, звична для Києва. Саме говорили про різницю між «спокійними» та «неспокійними» регіонами. Журналісти змогли пересвідчитися, що насправді в Україні немає спокійних регіонів", - написала дружина президента у своєму Фейсбуці.

У повній версії інтерв'ю йдеться, що перша леді повернулася через 40 хвилин.

Олена Зеленська розповіла, що їхній дев'ятирічний син Кирило, як і багато інших дітей, наразі мріє стати військовим.

– Він знає всі марки озброєння. Так, коли він розмовляє зі мною, з татом, він намагається давати свої воєнні експертні ідеї, як треба боротися із загарбником, – сказала вона.

Дружина Володимира Зеленського відзначила мужність першої леді США Джілл Байден, яка приїжджала на захід України. Також вона попросила світ не звикати до війни в Україні, інакше вона ніколи не скінчиться.

Уривки із розмови вийшли на Good Morning America ще у четвер. Пізніше на сайті опублікували повний півгодинний репортаж. Робін Робертс - зірки програми з 2005 року. Ведуча є лесбіянкою й пережила рак молочної залози.

Від початку війни Олена Зеленська давала інтерв'ю лише письмово. Також вона провела спільне інтерв'ю з Володимиром Зеленським для телемарафону та окреме інтерв'ю - для кількох українських ЗМІ, яке також показали в ефірі єдиних новин.

Момент повітряної тривоги – з 4:36 хвилини відео.