Нікітюк запросила Лазарєва в Київ разом шукати нацистів

Телеведуча закликала колишнього колегу приїхати до Києва разом із нею шукати нацистів, про яких він пише.

instagram.com/lesia_nikituk/lazarevsergey

Телеведуча Леся Нікітюк звернулася до російського співака Сергія Лазарєва, який наприкінці лютого опублікував антивоєнний пост, а потім висловився на підтримку війни РФ в Україні. У новій публікації артист назвав українців "нацистами" і заявив, що "ЗСУ б'ють по живому – школам, лікарням та житлових будинках", що обурило телеведучу. У сторіс Леся запропонувала виконавцю приїхати в Україну особисто та знайти нацистів, про яких він так завзято пише.

У своїй публікації Лазарєв повідомив, що "переоцінив, переосмислив багато" після спілкування з біженкою Настею та волонтерами з "ДНР" та "ЛНР". Нікітюк же зазначила, що понад півтисячі біженців із Донецька їй кажуть інше.

- Сергію, а ось у мене 600 людей біженців із Донецької області інше кажуть! Може, зустрінемося, обговоримо? Приїдь у Київ, будемо разом нацистів шукати! І є фото Насті? І контакти цього фонду із Донбасу? – написала телеведуча.

Леся також виклала скріншот реакції на пост Лазарєва від мешканки Маріуполя, зруйнованого російськими окупантами:

– Я не можу це читати. Як так можна? Я з Маріуполя і це страх. Росія вбила моє місто, моє життя. Як він може таке писати? – висловилася одна із підпісниць української телеведучої.

Раніше в інтерв'ю "КП в Україні" Катя Осадча зазначила, що після трьох місяців війни зробила висновки про артистів-мовчунів, які проігнорували напад РФ на Україну. Телеведуча заявила, що українцям слід просто забути та ігнорувати цих зірок.