MTV Movie & TV Awards 2022: найкращий поцілунок - зі змією, а Джей Ло - визнання покоління

У США роздали нагороди за заслуги у сфері американського кіно за версією каналу MTV.

Rich Polk/Getty Images для MTV

У США вручили премію MTV Movie & TV Awards за заслуги у сфері кіно та телебачення. Церемонія нагородження відбулася в ніч із 5 на 6 червня у Каліфорнії. Ведучою вечора була зірка "Шкільного мюзиклу" Ванесса Хадженс.

Тріумфатором премії став серіал про проблеми у житті підлітків "Ейфорія". Він забрав чотири нагороди, включаючи "кращий серіал", "найкращу роль у серіалі" (Зендея), "кращий бій" (Кейсі та Медді) та "кращий зв'язок". Серіал "Локі" здобув перемогу в номінаціях "прорив року" та "найкраща команда", а фільм "Людина-павук: Немає шляху додому" дві статуетки - за "кращий фільм" та "найкращу роль у кіно" (Том Холланд).

Список переможців премії MTV Movie & TV Awards – 2022

Ванесса Хадженс повторила вбрання героїв серіалів та фільмів

Ведуча вечора Ванесса Хадженс під час церемонії змінила понад 5 образів. Так, актриса з'явилася перед публікою у чорній міні-спідниці та ліфі від Versace, у рожевій та золотій міні-сукні, а також повторила кілька нарядів із серіалів та фільмів: у топі та джинсовій спідниці, як у героїні "Ейфорії" Кейсі, а також вдягла шкіряну сукню та перуку, як у Селіни Кайл у картині "Бетмен".

Поцілунок з удавом

Статуетку за "кращий поцілунок" отримав актор Шон Макінерні, герой якого поцілував змію у фільмі "Диваки назавжди". Під час вручення нагороди на сцену винесли гігантського білого удава, аби артист повторив цей момент.

Дві нагороди для Джей Ло замість однієї

Співачка Дженніфер Лопес несподівано отримала дві нагороди. Артистці вручили статуетку за "найкращу пісню" з фільму "Вийду за тебе", а також нагороду за внесок у кіномистецтво. На сцені зірка подякувала всім тим, хто її підтримував та розбивав їй серце.

- Я хочу подякувати людям, які дарували мені радість, і тим, хто розбив мені серце. Тих, хто був правдивий зі мною, і тих, хто брехав мені. Я хочу подякувати справжньому коханню, і я хочу подякувати тому, як я обманюю себе, тому що саме так я зрозуміла, що мені потрібно рости - сказала Джей Ло. - Бен (Бен Аффлек - Авт.) і всі, хто вдома, чекайте мене на вечерю. Я буду дома біля сьомої.