Російські солдати стріляють один в одного, а командири відправляють їх у бій з лопатами.

Військовий РФ розповів, що відбувається зараз серед складу російської армії.

Українські спецслужби перехопили чергову розмову російського солдата з матір'ю. У ньому він зізнається, що російські солдати займаються мародерством та насильством, а також влаштовують перестрілки між собою. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки.

- У нас третя рота піхоти – 95% добровольців. Тому що всі інші або 200-ті, або 300-ті. Від піхоти взагалі нічого не лишилося. Вони там стріляються один з одним постійно. Зв'язку немає. Говорять "наших там немає". Усі їдуть туди, всі "поклали". Там інженера "поклали" 15-ї бригади наші полкові. Взагалі жах. Там наша 2 танкова схльоснулася. Там теж 200-ті, 300-ті. Тут взагалі такий дурень: наша артилерія, буває, нашу піхоту криє, - розповів росіянин телефоном матері.

За його словами, після знищення техніки українськими захисниками росіян змушували йти у бій із лопатами. Російський солдат розповів, що таке розпорядження зробив командир полку

- Коли бойові машини підірвали, він сказав: «Тепер беріть лопати і йдіть як піхота, помирайте». Нам так сказав комбат, – каже він.

Як зазначили в ГУ розвідки, у перехопленій розмові також йшлося про мародерство та насильства, якими займаються росіяни в Україні. Також військовий РФ зізнався матері, що російські солдати зґвалтували неповнолітню дівчинку із сусіднього села.