Джонні Депп не бив Ембер Херд! Актор виграв позов проти колишньої дружини

Ембер Херд заплатить Джонні Деппу 15 мільйонів доларів моральної компенсації.

Getty Images

Голлівудський актор Джонні Депп виграв позов про наклеп до Ембер Херд, на якій був одружений з 2015 по 2017 рік. Актриса виплатить 15 мільйонів доларів моральної компенсації за те, що бездоказово звинуватила Деппа у домашньому насильстві. Рішення оголосили у прямому ефірі, який дивилися 3,1 мільйона людей.

Депп, у свою чергу, має виплатити колишній дружині 2 млн доларів, бо фразу його адвоката про те, що Херд «використовує фальшиві звинувачення у сексуальному насильстві як щит» визнали наклепом. Тобто Херд могла зазнати сексуального насильства, про яке розповідала, але не з боку Деппа. Актор стверджував, що це була особиста думка адвоката, надрукована у ЗМІ.

– Розчарування, яке я відчуваю сьогодні, не передати словами. У мене розбите серце, що гори доказів, як і раніше, недостатньо, щоб протистояти невідповідній владі та впливу мого колишнього чоловіка. "Я ще більше розчарована тим, що цей вердикт означає для інших жінок", - написала Ембер Херд після рішення суду в Інстаграм.

- Шість років тому назавжди змінилося моє життя, життя моїх дітей, життя найближчих мені людей, а також життя людей, які багато років підтримували і вірили в мене. Із самого початку метою порушення цієї справи було розкриття правди незалежно від результату. Говорити правду було чимось, чим я був зобов'язаний своїм дітям і тим, хто залишався непохитним у своїй підтримці мене. Я почуваюся умиротворено, знаючи, що нарешті досяг цього. Найкраще ще попереду, і новий розділ, нарешті, почався, - написав Депп в Інстаграм.

Депп подав позов до колишньої дружини на 50 млн доларів за наклеп у статті для Washington Post за 2018 рік. Херд написала, що стала жертвою домашнього насильства. При цьому ім'я Деппа не називалося, а як би зчитувалося між рядками. Херд подала зустрічний позов на 100 млн доларів.

Судовий процес тривав шість тижнів у прямому ефірі. Ось що з нього стало відомо: