Біженка з Попасної впізнала на фото російського танку свої вкрадені речі

Вірусна фотографія була зроблена військовими РФ поблизу її будинку.

reutersconnect.com

Жителька Попасної на Луганщині дізналася про свої викрадені речі за знімком, опублікованим у мережі російським солдатом. Військовий Росії похвалився фотографією, на якій зображено танк із награбованим майном українців. Серед вкраденого українка помітила бойлер та постільна білизна зі своєї квартири. Про це пише " ВВС ".

- Аліна Коренюк із Попасної каже, що фотографію було зроблено на вулиці всього за п'ять хвилин від її будинку. Спочатку це помітив її чоловік. Він сказав: "Ви не помічаєте нічого дивного на цьому фото?" За словами українки, на російському танку вона впізнала бойлер зі своєї квартири, скатертину зі своєї дачі та постільну білизну своїх доньок із зображенням принцес з "Disney", - пише видання.

За словами українки, поведінці росіян вона не здивована і жителі Попасної припускали, що військові РФ грабуватимуть їхні будинки.

– Ми припускали – все, що вони не знищили, вони вкрадуть. Ми очікували, що будинки в Попасній будуть розграбовані, нам багато разів про це говорили, – наголосила Коренюк.

За даними журналістів, Аліна Коренюк разом із двома доньками 8-ми та 12-ти років була змушена покинути Україну, коли у Попасній почалися бої. Українка вирушила до Великобританії за програмою «Дома для України». З початку квітня вона з дітьми проживає у британської пари в Ноттінгемширі. На батьківщині у жінки залишилися чоловік, мати та бабуся.