Тенісистка Кіченок стала четвертою українкою, яка потрапила до парного півфіналу на Ролан Гаррос

Наші співвітчизниці завдали поразки представницям Бельгії.

Українська тенісистка Людмила Кіченок пройшла у півфінал парного розряду Відкритого чемпіонату Франції. Про це пише " УНІАН ".

- У чвертьфіналі змагань Людмила Кіченок та Олена Остапенко завдали поразки представницям Бельгії Марині Заневській та Кімберлі Ціммерманн. Матч тривав 1 годину 53 хвилини. За гру Кіченок та Остапенко реалізували сім із дев'яти брейкпоінтів і чотири рази подали навиліт. Кіченок завершила матч подачею навиліт, - пише видання.

Як зазначається у повідомленні, за вихід у фінал Ролан Гаррос Кіченок та Остапенко зустрінуться з переможницями протистояння француженок Каролін Гарсії та Крістіни Младенович із 13-м номером "посіву" китайським дуетом Сюй Іфань та Ян Чжаосюань.

Відкритий чемпіонат Франції ( Ролан Гаррос ) щорічно проходить у Парижі, починаючи з 1891 року. Він починається наприкінці травня і триває два тижні. Турнір є одним із чотирьох турнірів серії Grand Slam. Загальний призовий фонд Відкритого чемпіонату Франції – 43,6 млн. євро. Людмила Кіченок стала четвертою українкою, яка зіграє у парному півфіналі на Ролан Гаррос, після Олени Татаркової (2001) та сестер Олени та Катерини Бондаренко (2008).