Володар "Золотої бутси" оголосив про розрив із "Баварією"

Роберт Левандовські явно незадоволений німецьким клубом, але сміття із хати не виносить.

Форвард збірної Польщі та мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовські оголосив, що розриває стосунки з німецьким клубом. Щоправда, юридичні формальності не улагоджені – але найкращий бомбардир Бундесліги сподівається, що у Мюнхені з ним попрощаються полюбовно. Слова гравця наводить 30 травня Sport.pl.

- Сподіваюся, того, що я скажу зараз, достатньо. Що більше запитань не потрібно. На сьогоднішній день я точно знаю, що мою історію з «Баварією» закінчено. Після останніх місяців я не можу собі уявити подальшу співпрацю, - зізнався Левандовські.

Перехід буде добрим рішенням для обох сторін, вважає 33-річний бомбардир.

– І я вірю, що «Баварія» не зупинить мене лише для того, щоб це зробити, – сказав поляк.

Контракт нападника з «Баварією» спливає у червні 2023 року. Раніше повідомлялося, що 33-річний Левандовські домовився з "Барселоною" про контракт на 3 роки. Агент гравця заявив, що справа не у грошах – просто у німецькому клубі перестали поважати Левандовські. Поляк не виносить сміття з хати.

Чемпіонат Бундесліги Роберт закінчив у статусі найкращого бомбардира, забивши 35 голів у 34 матчах. Також він виграв "Золоту бутсу" за підсумками європейського сезону. На думку багатьох експертів, УЄФА "вкрала" у Левандовські "Золотий м'яч", відмовившись від присудження нагороди минулого року, а форвард "Баварії" саме провів феноменальний сезон. 2022-го поляк теж був серед головних претендентів, але "Золотий м'яч" отримав Мессі. Сам Лео теж вважає, що трофей мав дістатись поляку.