"Толку ніх*я немає від цих ПВКшників". Українські захисники знищили еліту "вагнерівців" на Донбасі

Ліквідація бійців ПВК деморалізувала регулярні підрозділи ЗС РФ, свідчить перехоплення СБУ.

ssu.gov.ua

Українські військові знищили великий підрозділ "вагнерівців" на Донбасі. Дізнавшись про це, «звичайні» російські окупанти зі штатних частин ЗС РФ бояться воювати, справедливо вважаючи, що якщо ЗСУ не має проблем з ліквідацією елітних підготовлених частин, то доля простих солдатів теж буде незавидною. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова загарбників, яку прес-служба СБУ опублікувала 31 травня.

- Туди, де рубіж треба взяти, туди ПВКшників он скільки загнали... А толку ніх*я немає від цих ПВКшників! Там вони, всі полягли, ці ПВКшники. Це, бл*, спецназ, нах*й! Підготовлений, йоб*ний в рот! Вони всі полягли. Ну не всі, там залишки якісь безпонтові залишилися. Я, х*й його знає, я більше взагалі виходів не бачу із цієї ситуації, - каже окупант своїй дружині.

У відповідь жінка висловила побажання: «Пішли вони нах*й зі своєю армією».

26 квітня стало відомо, що на Луганщині поблизу Попасної бійці 24-й ОМБр знищили загін приватної військової компанії "Ліга" (колишня "Вагнер"). Проте, за даними "УП", мова у розмові йде про "свіжіше" знищення "вагнерівців" - 27 травня.

Раніше повідомлялося, що в Україні загинув російський льотчик - генерал-майор у відставці Канамат Боташев. 63-річний пілот літав на Су-25, який, за непідтвердженими офіційними даними, належить до сил ПВК, а не до регулярної армії. Ряд військових експертів стверджуть, що "вагнерівці" вже давно мають власні бойові літаки.

Також ми писали про те, що у завдання бойовиків ПВК "Вагнер" у ході повномасштабного російського вторгнення входила організація замахів на вище керівництво України.