Даніель Салем хоче удочерити дівчинку, яка втратила батьків під час війни

Ведучий "Зіркового шляху" поки що не говорив із дружиною на цю тему, але сподівається, що вона підтримає його вирішення.

instagram.com/daniel_jihad_salem

Ресторатор та ведучий "Зіркового шляху" Даніель Салем зізнався, що після війни готовий удочерити дитину. Артист планує стати батьком для дитини, яка через війну залишилася сиротою. Про це він повідомив 25 травня у студії проекту " Вечір з Україною ".

– Після останніх подій… у нас були ситуації, коли ми витягували, евакуювали дітей. Після того, як я побував у дитячій обласній лікарні. Це рішення було прийняте мною так само, як і 24-го. Я точно знав, де я перебуваю і куди я піду. Україна – велика нація. На нас зараз поклали величезну відповідальність не підставити нашу країну, не підставити наших батьків, наші міста, продовжувати вчитися, зводити себе до вищого, щоб нами пишалися. Щоб ті, хто поїхали (наші дружини, сестри, мами, бабусі), могли дивитися на нас, які ми молодці. Що ми пишаємось, що ми українці, - поділився телеведучий. - Одне з таких рішень, яке мене підніме зсередини і дасть мені мотивацію рухатися далі – я вирішив, що хочу удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків. Під час війни це неможливо зробити, але можна стати опікуном. І після того, як усе закінчиться, вона офіційно стане моєю донькою. Може це буде хлопчик, я не знаю.

Даніель додав, що ще не говорив про це із дружиною Марією. Про плани чоловіка удочерити дитину вона дізналася під час ефіру. Проте ведучий сподівається, що дружина підтримає його рішення.

- Я гадаю, вона підтримає моє рішення. Це не пояснити, це потрібно бачити і розуміти, що є людські життя, які залишаться просто напризволяще... Зрозуміло, що держава допомагатиме. Але якщо ти можеш собі зробити щось.... Адже ми це робимо собі. За щось. Потрібно ж розуміти, за що ця вся війна нам. Якщо ми не можемо допомогти близьким... тоді це все дарма. Не має значення, де ти служиш, військовий ти чи волонтер, телеведучий. Ти можеш постійно робити щось. Я вважав своєю місією дати гідне життя дитині, яка втратила батьків, - уточнив Салем.

Даніелю Салему 38 років. Він має успішний ресторанний бізнес у Львові. Одружений, виховує доньку. З квітня 2021 року веде програму "Зірковий шлях" на каналі "Україна". У новому сезоні замість Альони Вінницької його соведучою стане співачка Даша Астаф'єва