Мешканка Маріуполя розповіла, як на 8-му місяці вагітності пішки йшла з міста

Коли у будинок сім'ї влучила ракета, Катерина дивом уціліла.

tsn.ua

Жителі Маріуполя Катерина, її чоловік Роман, мати та молодший брат були змушені йти 15 км пішки під обстрілами, щоб урятуватися від російських окупантів. При цьому Катерина була на 8-му місяці вагітності. Про це розповідає ТСН.

- Дружина була на 8-му місяці вагітності, коли все це почалося. Вона нікуди не хотіла їхати, бо сподівалася, що це все скоро минеться, – розповів чоловік Катерини Роман Склянко.

Проте російські військові щодня знищували місто. Центр Маріуполя нещадно бомбили російські літаки.

- Наші військові, які там залишилися, - це неймовірні силачі, - каже Роман.

Катерина Склянко розповіла, що вона рідко спускалася до підвалу, оскільки його в їхньому будинку не було, треба було йти до іншої будівлі. А коли вона ходила до інших бомбосховищ, то бачила там тільки відчай і чула лише слова про смерть. Коли у сім'ї закінчилися їжа та вода, Роман був змушений ходити у пошуках бодай чогось.

- Коли говорять про трупи на вулицях, то для нас це було буденністю. Я ходив, і це було для мене звичайне явище. Останніми днями я вже не звертав на це уваги, — поділився чоловік.

Коли у будинок сім'ї влучила ракета, Катерина дивом уціліла. Тоді родина вирішила пішки йти із міста. Вони пройшли 15 км. Їх спочатку ніхто не погодився підвезти, проте згодом знайшлися люди, які посадили їх у автомобіль.

Нині родина Катерини живе у Вінниці та планує там залишитися. Роман дуже переживає за своїх батьків, які залишилися у Маріуполі.