Мамі соліста Kalush подарували сертифікат на 631 кубометр газу за перемогу сина на "Євробаченні"

Обсяг незвичайного подарунку дорівнює сумі балів, які українські виконавці одержали за виступ на конкурсі.

facebook.com/ifgaszbut.104.ua/

Компанія "Івано-Франківськгаз Збут" вирішила віддячити солісту музичного гурту Kalush Orchestra за перемогу на "Євробаченні-2022", подарувавши його мамі Стефанії Псюк сертифікат на використання 631 кубометра газу. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" пишається, що нашим споживачем є Псюк Стефанія, яка змогла виховати насамперед гідну людину, патріота, якому не байдуже, що відбувається в його країні, та який боліє за життя наших захисників. Виступ Kalush не лише приніс Україні вже третю перемогу у престижному конкурсі, а найважливіше – зумів ще раз привернути увагу мільйонів людей у всьому світі до ситуації у Маріуполі та навколо "Азовсталі", – зазначено у заяві.

Як повідомили у компанії, обсяг незвичайного подарунку дорівнює сумі балів, які українські виконавці отримали за виступ на конкурсі.

- Цифру обрали символічну - еквівалентну завойованим балам переможцем "Євробачення" 2022 року. Сума на цей обсяг газу буде зарахована на особистий рахунок сім'ї. Дякуємо за сина, його талант, що вразив світ! Нехай слова його пісень і надалі запалюють українські серця жагою до перемоги! - сказав директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Юрій Пилипов.

Також у компанії подякували Стефанії Псюку за відповідальне ставлення - жінка в такий непростий для країни час своєчасно виконує свої обов'язки як споживач газу.