Знамениту футболку Кузьми Скрябіна продали за 255 тисяч гривень

Гроші будуть направлені на закупівлю ліків та на підтримку ЗСУ.

instagram.com/kuzmenko_barbara

Футболку українського музиканта Андрія Кузьменка ( Кузьми Скрябіна ), в якій він виступав у 2014-му році на фестивалі «Файне місто», було продано на аукціоні за 255 тисяч гривень. Про це повідомили у сторіс Інстаграм-сторінки аукціону.

Про те, що футболку буде виставлено на продаж, донька артиста повідомила кілька днів тому у соцмережах. Вона зазначила, що виручені кошти будуть надіслані на підтримку ЗСУ та медикаментів для Благодійного фонду ім. Кузьми Скрябіна @skryabinfund, що займається закупівлею медикаментів та медичного обладнання для потреб військових та цивільного населення.

Аукціон був організований групою вболівальників легендарного київського "Динамо" під назвою "Балкон".

Стартова ціна лота складала дві тисячі гривень, мінімальний крок – 500 грн.

Андрій Кузьменко (1968-2015) – український музикант, фронтмен створеного ним же наприкінці 80-х гурту "Скрябін". Був також провідним популярних теле- та радіопрограм. Загинув 2 лютого 2015 року у ДТП біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

Гурт "Скрябін" продовжує давати концерти, виконуючи пісні, написані при Кузьмі. Фронтмени гурту постійно змінюються: зокрема, з музикантами "Скрябіна" як вокалісти виступали Євген Толочний та Юрій "Юркеш" Юрченко.