Зеленський доручив чиновникам прискорити транспортування палива із європейських портів

Голова держави наголосив, що уряд працює над тим, щоб держава виконувала всі соціальні зобов'язання, незважаючи на дефіцит бюджету

Президент Володимир Зеленський провів нараду щодо діяльності виконавчої влади. Головним питанням став дефіцит пального у нашій країні. Про це глава держави повідомив у своєму зверненні до українців.

– провів сьогодні нараду про діяльність виконавчої влади. Основні питання – економічні. Зокрема, щодо забезпечення українців пальним. Про подолання дефіциту пального, що виник після того, як російські ракети зруйнували наш Кременчуцький завод та бази нафтопродуктів по всій державі, - сказав Зеленський.

Як зазначив Зеленський, перед урядом зараз стоїть ключове завдання – прискорення постачання палива від європейських портів до українських споживачів.

– Ключове завдання для чиновників – прискорити транспортування пального від європейських портів до наших споживачів. Обсяг такого транспортування має збільшуватись щодня, - заявив він.

За його словами, українська влада зараз працює над тим, щоб держава виконувала всі соціальні зобов'язання, незважаючи на дефіцит бюджету внаслідок руйнування російською армією економіки України.