Полякова та Єфросініна фото "на параді" за підтримки флешмобу Лесі Нікітюк для ЗСУ

Сестри Завальські, Наталка Карпа, Омаргалієва та Плакідюк теж тут.

instagram.com \Маша Єфросиніна

Українська телеведучаЛеся Нікітюк вигадала простий та ефективний жіночий флешмоб на підтримку бійців ЗСУ. Дівчата тепер можуть публікувати гарні фото у соцмережах не просто так (як це зазвичай відбувається), а зі шляхетною місією підняти бойовий дух українських захисників.

Заодно – додаткова мотивація привести себе до ладу (хто у воєнний час раптом відсунув це питання на другий план) – щоб не виглядати на фото “зачуханою” – бо “наші захисники повинні бачити нас красивими”. Ідею Леся 6 травня пояснила в Інстаграм, заодно опублікувавши своє фото із синіми та жовтими квітами.

- Я бачу, як за час війни ми з вами небагато, як це правильно сказати... так, щоб себе і вас не образити.
Ну не постаріли, а потьмяніли, втратили колір. Коротше, ми цього права не маємо. Я розумію, що таке час. Але час страху минув, ми високо підняли голову. А якщо ми її підняли – значить вона має виглядати розкішно!

Наші чоловіки, наші захисники повинні бачити нас красивими. Щоб вони ще краще нас захищали, ми повинні підняти їм моральний дух та й чоловічий. Щоб було бажання якнайшвидше розбити ворога і повернутися додому. Тому пропоную флеш-моб - виставляємо свої гарні фото під хештегом #красадля ЗСУ, - написала вона.

Дівчата поставилися до вигадки Нікітюк із креативом та натхненням. До флешмобу підключилися зірки шоу-бізнесу.

Вчора, готуючись до нашого благодійного вечора "Дорослі Дівчатка", ми побачили, що наша подруга Леся оголосила досить справедливий челендж #КрасадляВСУ. Отже, хлопці, якщо ви дійсно краще почуваєтеся, коли бачити нас, українських жінок, не заплаканими та зачуханими, то ловіть нас із Корольової Ночі «при повному параді» – для нас же це буде сильна мотивація частіше підводити очі, – написала Маша Єфросиніна, виставивши селфі з Олею Поляковою майже у стилі Pin-up girl

Фотограф та модель Соня Плакідюк постала інтелектуалкою.

- Моя дорога Леся Нікітюк наказала нарядитись і підтримати хаштег #красадляЗСУ. Але маю сказати, що з чепуру поки що вдався тільки бант і квіти з підземного переходу. А ось душу чепурять вірші Ліни Костенко – вони в каруселі, – пояснила вона.

- Підтримую челендж моєї позитивної Лесі. Не знаю, чи є час у наших хлопців, бачити ці фото зараз, але вірю, що після нашої Перемоги вони їх обов'язково побачать. Слава нашим ЗСУ та тим, хто долучається та допомагає українцям та Україні у такий складний для всіх нас час, - увійшла до чату Олена Омаргалієва.

Наталка Карпа зізналася, що їй довелося зробити над собою зусилля, щоби бути позитивною в кадрі, але треба – так треба!

- Богиня українського гумору запустила дуже правильний і крутий флеш-моб #красадлязсу. Чесно, щось складно було зробити наструйову фоту, хоч і губи підмалювала і рум'янець навела, ще й брошкою доповнила образ) але коли Леся каже, що ми повинні надихати хлопців, - значить, так робитимемо. Дівчатка, панночки, красуні, долучайтеся до флешмобу - краси занадто багато не буває. Надихаємо наших хлопців на швидку перемогу! – заявила вона.

У стрічці частіше з'являються визнання дівчат, які зовсім забули про свою красу, перестали почуватися жіночними, і докладати зусиль, щоб очі знову світилися… однак кожна з нас має не дати собі згаснути, поховати себе під попелом болю… ми просто маємо бути, як весна, цвісти всупереч усьому. Підтримую челендж #красадлязсу - приєднуйтесь і передавайте далі, - надихнулася Ганна Завальська, передавши виклик сестрі.

Якщо чесно, зараз я майже не фотографуюсь – немає бажання та натхнення, і ділитися навіть нема чим. Але дійсно, ми, дівчата, не повинні забувати про себе, про свою жіночність і нашу місію - підтримувати та надихати наших чоловіків, коханих та захисників. Давайте разом відчуємо, розфарбуємо та прикрасимо весну. І Україна ПЕРЕМОЖЕ! Дівчата, приєднуйтесь! - повідомила Ангеліна.