У Рівному з'явився новий патріотичний мурал: українські герої та пес Патрон

На настінному малюнку зображено персонажів, які стали героями для українського народу.

rv.gov.ua

На вулицях Рівного з'явився новий патріотичний мурал "Сміливий народ сміливої країни", створений місцевим художником. На ньому зображені персонажі, які за часи війни стали героями для українського народу. Про це пише прес-служба ОВА.

- Художник Костянтин Качановський, який раніше намалював на стіні одного з будинків міста композицію під назвою «Красуня терпіти не буде», створив мурал «Сміливий народ сміливої країни». На настінному малюнку зображені персонажі, які безперечно стали героями для українського народу, - зазначили в обладміністрації.

На картині українці можуть пізнати багатьох відомих героїв. Зокрема, на муралі зображено пекаря з Польщі Яцека Полевського, який привіз до Бучі більше тонни борошна, лікаря Ірину Язову, яка рятувала мирних жителів під час найжахливіших днів у Бучі. На картину потрапив також улюбленець всіх українців пес Патрон, який допомагає рятувальникам розмінувати звільнені території.

В ОВА обіцяють, що в обласному центрі незабаром з'явиться щонайменше ще три мурали патріотичного змісту.

Раніше на вулицях міста з'явився патріотичний мурал "Красуня терпіти не буде", намальований 23-річним Костянтином Кочановським. Це була відповідь Путіну на його фразу «Подобається не подобається – терпи, моя красуня», невдовзі після якої почалося повномасштабне вторгнення Росії до України.