Макс Барських розповів, чим займається у ЗСУ: Призначили відповідальним за постачання

Артист поповнив лави української армії, щоб підтримати наших захисників.

vogue.ua

Український співак Макс Барських, який вступив до лав Збройних сил України, записаний як резервіст, але вже призначений відповідальним за постачання. Артист служить у батальйоні під Києвом. Про це він розповів в інтерв'ю " Vogue ".

Так, можна допомагати дистанційно, але цього замало. Тому я вирішив приєднатися до ЗСУ – і зараз я у складі батальйону під Києвом. Поки що, зрозуміло, записаний як резервіст, бо я не маю військового досвіду. Мене призначили відповідальним за постачання. Вірю, що я можу бути корисним у пошуках допомоги, – каже Барських.

Як зазначив співак, вступити до ЗСУ він вирішив, щоб підтримати українських бійців та тих, хто хоче захищати батьківщину.

- Одна з головних причин, чому я вступив до ЗСУ – це бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов'язаний із військовою справою, але хоче захищати свою країну і зараз відчуває страх. Я теж боявся і зараз боюсь, звичайно. Але коли я перебуваю на навчаннях у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше, - наголосив він.

За його словами, про музику артист не забуває та час від часу записує нові пісні, але на першому плані для нього зараз – допомога української армії.

З початку вторгнення Росії в Україну Барських скасував усі виступи в Росії та відмовився повертати гроші за продані квитки. Він заявив, що всі кошти направить на допомогу українцям. Пізніше артист заборонив будь-яке використання своєї музики на території Росії, а у квітні – вступив до ЗСУ.

ДОВІДКА

Українському співаку Максу Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник) – 32 роки. Родом він із Херсона. Артист став популярним після участі у 2008 році у проекті "Фабрика зірок - 2". Найвідоміші хіти артиста - "Берега", "Невірна", "Тумани", "Лей, не шкодуй", "Давай займемося любов'ю", "Неземна" та багато інших.