Синєгубов: Російські окупанти 15 разів обстріляли Харківщину, найбільш «гаряче» на Ізюмщині

Глава області закликав мешканців без потреби не виходити з укриттів.

facebook.com/mvs.gov.ua/

Протягом середи, 20 квітня, Харківщина пережила 15 обстрілів з боку російських окупантів. Внаслідок цього постраждали п'ять цивільних, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

За його словами, найбільш "гаряче" - на Ізюмщині: там тривають постійні бої, російський ворог зазнає значних втрат.

- Російські окупаційні війська знову обстрілювали райони Харкова із реактивних систем залпового вогню. Вогонь артилерії потрапляв у райони Салтівки, ХТЗ, Олексіївки. По області – у Дергачах, на золочівському напрямку, у Чугуївському районі, – уточнив Синєгубов.

Постраждали жителі Харкова (три особи) та Чугуївського району (дві особи). У зв'язку з цим Синєгубов закликав мешканців без потреби не виходити з укриттів.

- Наші збройні сили працюють, захищають Харків та область, тримають позиції... Ворог випробовує наші оборонні позиції, але ЗСУ утримують їх, завдаючи окупантам значних втрат, - наголосив голова ОДА.

Харківщина – один із регіонів, де останніми днями не вщухають бої. «Гаряче» також у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Проте секретар РНБО Олексій Данилов вважає, що вирішальна битва за Донбас ще попереду.