У Кріштіану Роналду та Джорджини Родрігес горе: під час пологів помер син

На світ мали з'явитися близнюки, але пологи пережила лише дівчинка.

Футболіст "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес повідомили про смерть свого сина під час пологів. Пара опублікувала спільну посаду в соцмережах увечері 18 квітня.

- З глибоким сумом повідомляємо, що наш малюк помер. Це найбільший біль, який можуть зазнати батьки, - сказано у повідомленні пари. - Тільки народження нашої малечі дає нам сили прожити цей момент з деякою надією та щастям.

Незважаючи на горе, пара знайшла в собі сили подякувати лікарям та медсестрам за всю їхню кваліфіковану допомогу та підтримку.

- Ми всі спустошені цією втратою і переконливо просимо вас про конфіденційність у цей дуже тяжкий час. Наш малюк, ти наш янгол. Ми завжди будемо любити тебе, - написали Джорджина та Кріштіану.

Родрігес і Роналду чекали близнюків - хлопчика та дівчинку. Новонароджена дочка стала п'ятою дитиною футболіста. До цього у Роналду було четверо дітей: Кріштіану-молодший, який народився 2010 року від невідомої дівчини, Єва та Матео, які народилися 2017 року від сурогатної матері, та Алана Мартіна, яку 2017-го народила Джорджина.