Великдень 2022: сирна паска та швидкий рецепт паски від Володимира Ярославського

Суддя "МастерШеф" запевняє - паски виходять смачнішими.

Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський вже почав публікувати великодні рецепти - до неділі багато українців захочуть спекти паски. Український кулінар пропонує спробувати два варіанти: швидкий класичний (який, за словами Ярославського, все одно займає вісім годин на все з перервами) та ніжну вишукану сирну паску. Шеф переконує, що обидва рецепти – смачні. Ярославський опублікував 18 квітня в Інстаграм.

Швидкий рецепт паски від Володимира Ярославського

Продукти - на 8 штук 130мм форм, майже 500г кожна паска.

Складові:

Готуємо:

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Рецепт сирної паски від Володимира Ярославського

Кухар зазначає, що публікує ще довоєнний рецепт – тому за необхідності дозволяє замінювати інгредієнти, яких зараз раптом не знайти – поради нижче.

Складові:

- Вам знадобиться марля, блендер, сотейник та лопатка до нього, формочка для пояса. Якщо немає спеціальної форми, спробуйте щось конусоподібне, з отвором унизу. Або навіть квітковий горщик – там дірка внизу! – поділився лайфхаком Ярославський.

Готуємо:

Поради :

Раніше повідомлялося, що додаткового вихідного на Великдень 2022 року в Україні не буде через воєнний стан. Свято воскресіння 24 квітня – це святе, але у понеділок, 25 квітня, доведеться йти на роботу.