Єрмак відповів на погрози ракетних ударів по Києву: Готові до будь-яких сценаріїв

Від Києва була реакція на заяви Москви про можливу атаку столиці України.

censor.net

Глава офісу президента Андрій Єрмак вважає, що заява Міністерства оборони Росії про можливі ракетні удари по Києву є черговою провокацією Кремля. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

– Своїми провокаціями Росія готує привід для чергових загроз. Вже заговорили про можливі ракетні удари по Києву. Ми готові до будь-яких сценаріїв і жодна російська не спрацює, - зазначив Єрмак.

Глава ВП наголосив, що російські війська борються із мирними людьми, які не здатні дати їм відповідь. За його словами, Москва має понести за відповідальність за всі злочини.

- Кремль уже довів, що вміє боротися лише із мирним населенням, яке не здатне їм відповісти. За всі злочини Росія відповідатиме, – повідомив він.

Йдеться про заяву представника Міноборони Росії Ігоря Конашенкова про те, що з боку Росії може бути удар по Києву, якщо українські військові "продовжуватимуть атакувати об'єкти на території РФ". За його словами, в оборонному відомстві нібито бачать "спроби диверсій в атаках ЗСУ, які проводяться російськими об'єктами".