Ілона Гвоздьова про артистів, що замовчують війну: Нехай народний суд після перемоги кожному виносить вирок

Танцівниця висловилася про українських артистів, які не говорять про військове вторгнення РФ та намагаються бути зручними, щоб продовжувати працювати в Росії.

instagram.com/ilonagvozdeva

Хореограф та переможниця шоу "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова засудила дії українських артистів, які живуть і працюють у Росії та при цьому замовчують війну РФ проти нашої країни. Танцівниця не стала називати імен, але запропонувала після перемоги у війні відправити таких українців на народний суд.

- Я вважаю, що треба всіх артистів, людей, які там працюють, потрібно відправити на народний суд. Просто вивезти всіх на майдан. Можливо, це звучить жорстоко, але зараз, мені здається, це дуже справедливо. І нехай у них буде можливість сказати останнє слово, чому вони так вчинили, чому вони мовчали, що трапилося у них і нехай наш народний український суд після перемоги кожному з них виносить вирок: чи простити чи ні, чи нехай їдуть до інших країн і там живуть, - сказала Гвоздьова в інтерв'ю ютуб-каналу Dorotye.

Ілона додала, що списувалася з колегами, які працюють у Росії та просила їх не мовчати про військове вторгнення  в нашу країну. Артистка намагалася достукатися і до хореографа Тетяни Денисової, проте у відповідь вона заблокувала її.

Раніше українські знаменитості записали звернення до росіян з проханням не мовчати про війну в Україні. А закордонні артисти у соцмережах масово закликали робити пожертвування для гуманітарної допомоги українцям та біженцям.