Військово-польовий гумор: "И от тайги до британских морей русская армия всех тупей"

Гумор як зброя деморалізації супротивника.

взято із соцмереж

Здавалося б, під час війни не до жартів. Занадто багато навколо горя та сліз. Але якщо у форму жарту одягнені добрі новини про успіхи нашої армії на фронті та про провали військ «лаптестану», це дає сили протриматися до нашої перемоги. Усміхнемося – і знову в бій. Кожен на своїй ділянці.

Не встигли відгриміти вибухи на нафтобазі Бєлгорода, як у соцмережах з'явилися фотожаби, присвячені цій події.

Навіть радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відзначився жартом, можливо, навіть своїм: «Breaking news! Росіяни просять НАТО закрити небо над Бєлгородом».

А наші колеги-журналісти дотепно відреагували у найкращих традиціях «ватника» Михайла Задорнова: «НАТО хотіли знову вдарити по Бєлграду, але переплутали міста на Google-картах. Ну тупііі!»

Втім, лауреатом премії Дарвіна цього тижня стали російські солдати, які окупували Чорнобильську АЕС і окопалися у радіоактивному Рудому лісі. Це гріх оминути без жарту: «Руські асвабадітелі можуть вийти з Чорнобиля, а от Чорнобиль з них - ні».

- Вань, а ну-ка забий в Гугл, що таке «рудий ліс»?
- Це «руда лисиця».
- Зрозумів. Копаємо тут.

До Статуту ЗС Росії вирішено запровадити нове звернення. До солдатів, які перебували в радіусі 20 км від ЧАЕС, слід звертатися з приставкою «фон»; в радіусі 10 км - "ваша світлість"; у радіусі 5 км – «ваше сіятельство».

Ну і ще трохи гумору: