Загинула акторка Київського ТЮГа Марія Демочко, яка зіграла роль "Дюймовочки"

У мережі пишуть, що смерть артистки настала внаслідок трагедії за кордоном.

vkfaces.com/vk/user/id16153273

За невідомих обставин померла 26-річна актриса Київського академічного театру юного глядача на Липках Марія Демочко. Про це повідомив у Фейсбуці український журналіст Олег Вергеліс.

- Прощальні слова про Дюймовочку. Київський ТЮГ на Липках втратив одну зі своїх найчарівніших акторок – Марію Демочко. Бідолашний малюк, ти більше не виростеш і не гратимешся. Серце наполовину від таких страшних новин і від такого фатального цього року відліку втрат. там", якщо "тут" тебе не врятувало, - написав Вергеліс.

Офіційних повідомлень про причини, обставини та місце смерті нині немає. За словами журналіста, трагедія сталась за межами України.

Марія Демочко народилася у Києві 1 листопада 1995 року. Була акторкою театру та кіно, виступала у Київському театрі юних глядачів на Липках. Стаа відомою після участі у спектаклі "Дюймовочка", де акторка зіграла головну роль. На рахунку Демочка ролі у виставах "Чарівна Пеппі", "Кураж", "ВомбатМишаКіт" та десятки інших. Також Марія знімалася у кінострічках, таких як "Жіночий лікар", " Топтун ", "Емігрант" та інших.