Ектор Хіменес-Браво вславив українців: Я гордий, що живу з вами ці 12 років і насичився вашим духом

Українці сьогодні творять історію світу, переконаний суддя "МастерШеф".

instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво давно живе в Україні та робить тут кар'єру. За цей час він багато чого зрозумів про народ України, але події останнього місяця додали нових барв у портрет нації. Оду українцям та їхньому бойовому духу кулінар 28 березня написав в Інстаграм.

Що я дізнався про українців за 12 років життя у цій країні? Це дуже виховані та працьовиті люди. Їх об'єднує щось більше, ніж мова, історія, колір шкіри та територія. Українець – це дух! – поділився Ектор.

Сім речей, які Ектор Хіменес-Браво зрозумів про українців

- Українці, я гордий, що живу з вами ці 12 років і просочився вашим духом. Я ніколи не буду колишнім. Я захоплений. Я пишаюся. Я колумбієць, який став українцем за духом. Я битимуся з вами до кінця. Я вдячний, що маю таку честь сьогодні стояти з вами. Дякую вам за це! - підсумував Ектор Хіменес-Браво.

Війна застала Ектора в Колумбії, куди він напередодні поїхав побачитись з мамою і збирався місяць пробути у відпустці. Багато хто поспішив звинуватити зіркового кухаря у втечі. Проте Хіменес-Браво незабаром повернувся - нехай не в Україну, але до Польщі, щоб брати посильну участь у волонтерському русі, зі словами "Поки наші герої захищають наш будинок - я допомагатиму в тилу".