Подоляк відреагував на чутки про отруєння учасників переговорів України та РФ: Працюють у штатному режимі

Політик нагадав про інформаційні спекуляції, які зараз поширені.

president.gov.ua

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію іноземних видань про те, що учасники переговорів України та Росії нібито отримали отруєння. Він стверджує, що всі члени делегацій продовжують роботу у звичайному режимі. Про це повідомляє " Новий час ".

- Усі члени переговорної групи працюють сьогодні у звичайному режимі. В інформаційному полі зараз багато інформаційних спекуляцій, різних конспірологічних версій та елементів тієї чи іншої інформаційної гри. Тому ще раз повторю – члени переговорних груп працюють сьогодні у штатних режимах, - заявив Подоляк.

Йдеться про публікації Bellingcat та The Wall Street Journal, в яких повідомляється про нібито отруєння трьох членів української делегації, які брали участь у переговорах України та Росії. За даними видання, "постраждалі" нібито відчували симптоми отруєння хімічною зброєю.

Як зазначено в інформації іноземних ЗМІ, серед постраждалих нібито російський бізнесмен Роман Абрамович та народний депутат Рустем Умеров. Прес-секретар президента Володимира Зеленського Сергій Нікіфіров із цього приводу заявив, що не має інформації про підозри на отруєння.