Віра Брежнєва поїхала з Росії та волонтерить у Польщі з дочкою: Ми зараз усі разом проходимо випробування на людяність

Зірка займається допомогою переселенцям.

instagram.com\ververa

Українська співачка Віра Брежнєва після початку війни Росії проти України залишила країну та засудила дії російської влади. Тепер 40-річна Брежнєва, яка довгий час жила і працювала в РФ, перебуває в Польщі і допомагає українським біженцям.

- Вночі снилися танки, вибухи та зруйновані будинки, і хотілося вірити, що це сон, але я прийшла до тями, а реальність в Україні ще страшніша, - розповіла співачка.

У своїх інстаграм-сторіс Брежнєва повідомила, що приїхала до Польщі зі своєю дочкою. Проте не вказала, з якою саме (їх у артистки дві – 20-річна Соня та 12-річна Сара Кіперман).

Відомо, що співачка у Центрі допомоги займається збором гуманітарної допомоги для біженців у всій Європі.

- Завтра вранці я знову в пункті, який ближчий до нас. Дочку цього разу беру із собою. Тож приєднуйтесь до нас у ваших містах. А на Люблін чекає особливо, - повідомила Брежнєва.

Зірка зізналася, що втомлюється, але рада бути корисною.

- Ця робота не оплачується, але вона, крім втоми, приносить дуже велику користь, - зазначає Брежнєва.

Брежнєва пише, що "ми зараз усі разом проходимо випробування на людяність".

- Волонтерство у різних проявах – це найчастіше невдячна праця. Не чекайте подяки, якщо є порив – робіть, якщо ні – іншої мотивації не існує. Тож якщо робити, то просто щиро. Я так роблю просто тому, що не можу інакше, – додала зірка.

Віра Брежнєва з перших днів війни відкрито підтримала Україну. Раніше вона розповіла, що у Києві під обстрілами перебували члени її сім'ї – зокрема, чоловік та мама. Співачка закликала росіян зупинити війну. У Брежнєва у зв'язку з антивоєнною позицією та активністю потрапила до " чорний список " артистів, пісні яких у Росії рекомендується заборонити до виконання, а концерти - заблокувати.