Зеленський поговорив з Мілою Куніс та Ештоном Кутчером, які зібрали 35 мільйонів доларів для біженців

Міла Куніс та Ештон Кутчер за два тижні зібрали 35 мільйонів доларів для українських біженців

Президент Володимир Зеленський під час розмови з американським акторським подружжям Мілою Куніс та Ештоном Кутчером подякував їм за допомогу українським біженцям. 4 березня пара оголосила збір коштів та сума вже досягла 35 мільйонів доларів.

- Також поспілкувався з Ештоном Кутчером та Милою Куніс. Зірковою парою, яка щиро вірить у нас, у нашу перемогу, у наше майбутнє. Вони допомагають українським вимушеним переселенцям, збираючи кошти. І вже удвох зібрали 35 мільйонів доларів. Подякував їм від нашого народу, всіх нас. Погодьтеся, це добрий результат тільки для однієї пари наших друзів в Америці. А ми працюємо над тим, щоб нашими друзями був увесь світ, – сказав президент під час відеозвернення.

Міла Куніс та Ештон Катчер регулярно звітують про кількість зібраних грошей в Інстаграм. Кошти пара передає в благодійний фонд Flexport.org та сервіс з оренди житла Airbnb.org. за ці гроші українських біженців забезпечать житлом, їжею та медикаментами.

Міла Куніс народилася у Чернівцях у сім'ї вчительки фізики та інженера-механіка. О 8-й разом з батьками емігрувала до США. Під час візиту до Києва у вересні 2019 року Міла Куніс та Ештон Катчер зустрічалися з Володимиром та Оленою Зеленськими.