Економіст: Росіяни спішно покидають країну, ціни на оренду житла в Москві падають

А українці гостинно запрошують росіян пожити в Ірпені.

JoshuaWoroniecki з Pixabay

Про те, що люди спішно покидають країну, говорять не лише повідомлення від відомих росіян, а й такий факт: пропозиція оренди у Москві зросла на 41%.

- Люди валять із країни – не тільки іноземці, а й москвичі, а також ті, що раніше «понаїхали», але втратили роботу, - констатує економіст Ерік Найман. - Ціни на оренду житла в Москві  падають. А бізнес на оренді втрачає колишню привабливість.

В'єтнам повернув безвізовий режим для росіян - саме час тікати туди. Горілка зі зміями чекаємо на вас.

Треба сказати, що можливостей переїхати в росіян не так вже й багато. Як написав український бізнесмен та блогер Олександр Соколовський із посиланням на думку знайомих із Росії, виїзд закривається. Тобто, пояснює автор, поки що він ще є, але «відпускають уже з голою ж@пою». Без карток, без можливості купити готівкову валюту в дорогу. При цьому кількість місць, куди можна відлетіти, з кожним днем ​​звужується.

Втім, вибір у росіян є. Як і раніше, гостинні українці запрошують їх в Ірпінь: «Не хвилюйтеся, військові знищують лише військову інфраструктуру, мирних не чіпають! До того ж російськомовних тут захищають ЗС РФ. В Ірпені ви в повній безпеці! Поруч у Бучі є Макдональдс».