"Нас кидають на бабки": СБУ опублікувала розмову російського військового з колишньою дружиною

Російський військовий поскаржився, що йому не виплатили 2000 доларів за участь у війні в Україні

Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення розмови російського військовослужбовця. У розмові з колишньою дружиною він скаржиться, що Кремль не виплачує обіцяну грошову винагороду за участь у війні в Україні, тому вони масово дезертують. Публікуємо розшифровку розмови.

Колишня дружина: - У нас завтра похорон, хлопчика ховають. 22 роки.

Російський військовий: Так, бледь, це все не страшно. Страшно те, що нас тут, по ходу, кидають на бабки, нах*й. Розумієш? Коротше, Наді, тільки ти мене виручиш, тому що я смертягу (ймовірно, йдеться про заповіти – Ред.) на тебе написав, і тут ніхто не в курсі, що ми з тобою розлучені. Це буде смська. Коли я тобі скину гудок, ти відправиш смс на цей номер.

Колишня дружина: - Почекай секунду. [Звертається до когось осторонь] Рот закрила свій і піди. [Знову повертається до розмови] Давай.

Російський військовий: Пиши: для Сафона Надюш, тільки вибач, я приїду - свічку поставлю. Просто по-іншому бабці я не висмикну свої. "Надядя у тяжкому стані, вона потрапила в аварію, не знаю, куди подіти дітей". Я приїду, клянуся, піду до церкви свічку поставлю. Ну чи там, як-небудь по-розумному, якщо щось від себе додаси. Пиши номер. Саме через +7 відправляй. +79996382414. А то тут, *ідарас, вже зрозуміла, бойові [виплати] скосили. Сказали, бойові наступного місяця дамо, *бать. А це 2000 тисяч доларів, вибач мені, лядь, за нинішнім курсом. Це бать лядь, там такі гроші. Коротше, тут *видавець, *уйня твориться, *уесоси е*ані. Пацани все з'бувають. Але пацани все з'бувають без грошей, я без грошей з'їжджати не хочу.

Колишня дружина: Зрозуміло.

Російський військовий: - Надюш, дивися, я колись просто тобі гудки скину і скину, значить відправляй на цей номер. Добре?

Колишня дружина: - Із мого номера?

Російський військовий: – З твого номера. Це хлопець знає, що робити. Він проінспектований. Це свій хлопець.