Російські окупанти обстріляли Миколаїв із ракет - били по житлових будинках

Ворог знищив низку цивільних об'єктів.

nikvesti.com

Військовослужбовці Росії знову здійснили атаку на Миколаїв. Противник обстрілював житлові будинки та об'єкти інфраструктури міста. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Кім у своєму Телеграм-каналі.

- Стріляють містом мр*зі з північно-східного боку. Безладна стрілянина по цивільних об'єктах. Орки прикривають свій рух. Написав з адресами, бо стріляли безладно не цілячись. Будівельників, стоянка Епіцентру на Херсонському шосе (обидва без ушкоджень), – повідомив Кім.

За його словами, внаслідок ракетного обстрілу вогнем охоплено: кафе, частий автомобіль, кілька багатоповерхівок, котельня, стоянка, є випадки влучення осколків від касетних снарядів до квартир, а також поранення серед мирних жителів. Інформації про жертв немає.

У зв'язку з обстрілом у місті мер Олександр Сенкевич скасував традиційний вечірній ефір та попросив городян повідомляти йому про наслідки атак російських окупантів.

- Прошу Вас про всі наслідки бомбардування писати особисті повідомлення на ФБ. Пізніше узагальню. Бережіть себе, не виходьте надвір. Можливі нові обстріли, – написав Сенкевич у своєму Фейсбуці.

Пізніше голова миколаївської ОДА Віталій Кім уточнив, що зараз місцева влада працює над відновленням електрики у житлових будинках. На щастя, обійшлося без жертв.