Western Union призупинила роботу в Росії та Білорусі

Картки російських банків остаточно перетворилися на гарбуз.

thepinsta.com

Після виходу з Росії платіжних систем "Віза" та "Мастеркард" перекази через Western Union залишалися чи не єдиним шансом переказати гроші з російської карти за кордон. Сьогодні, 10 березня, зникла і ця можливість: компанія Western Union призупинила роботу у Росії та Білорусі.

«Компанія Western Union разом із усім світом засуджує неспровоковане та невиправдане вторгнення до України. Всі ми поділяємо шок, недовіру та сум у зв'язку з цією трагедією та гуманітарною катастрофою. Наші серця звернені до народу України та наших колег, клієнтів, агентів і партнерів, які постраждали», - йдеться в повідомленні на сайті компанії.

«Протягом останніх тижнів наші команди працювали над тим, щоб підтримувати наших українських клієнтів, у тому числі мільйони вимушених переселенців усіма можливими способами. Це включає пожертвування для підтримки зусиль з надання гуманітарної допомоги та безкоштовні послуги з переказу грошей, - йдеться в повідомленні. - Ми також вели великий діалог із широким колом зацікавлених сторін, прагнучи прийти до правильного рішення щодо наших послуг у Росії та Білорусі. Ми ретельно проаналізували внутрішні та зовнішні фактори, у тому числі наслідки для наших шановних колег, партнерів та клієнтів. Зрештою у світлі трагічних наслідків тривалого нападу Росії на Україну, які продовжуються, ми прийняли рішення призупинити наші операції в Росії та Білорусі».

У компанії зазначили, що приєднуються до міжнародної спільноти та висловлюють щиру надію на дипломатичне та мирне врегулювання.​