Кадиров знову засипав Зеленського "пропозиціями": хоче, щоб він вийшов на зв'язок

Чеченський лідер уже не вперше записує подібні ролики.

eadaily.com

Глава Чечні Рамзан Кадиров, чиїх "бойовиків" напередодні знищили українські війська, опублікував чергове звернення до президента Володимира Зеленського. На цей раз він закликав главу держави вийти з ним на зв'язок, щоб "обговорити його майбутнє". Про це повідомляє " Країна ".

- Зв'яжися зі мною, і я гарантую, що знайду для тебе спільну мову з Володимиром Путіним, влаштую зустріч, а ти передаси повноваження законному президенту – Януковичу. Так, ти талановита людина, добрий актор, але не політик. І зараз на тебе ліг тягар проблем, які ти не в змозі вирішити. Виходь на мене, поки не пізно, і ми поговоримо про твоє майбутнє, - заявив Кадиров.

Раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявив про спецоперацію кадировців, під час якої планувалося вбивство президента Володимира Зеленського. В результаті вся елітна група кадировців була знищена силами України. За його словами, ліквідація чеченських бойовиків відбулася завдяки представникам ФСБ, які не хочуть брати участь у кривавій війні та передали українській владі наявні дані.

За даними української сторони, у районі Гостомелю українські військові розгромили спецпідрозділ Росгвардії Чечні. Тоді було знищено генерала Магомеда Тушаєва – командира 141-го моторизованого полку росгвардії Чечні. 1 березня Кадиров визнав втрати серед своїх силовиків, які увірвалися в Україну. За його словами, силами ЗСУ знищено 2 "чеченські бойовики", а ще 6 отримали поранення.