У київському метро затримали п'ять озброєних чоловіків, один ховав у м'якій іграшці патрони

На чоловіків звернули увагу, оскільки вони підозріло поводилися.

facebook.com/UA.National.Police

У київському метро затримали п'ятьох озброєних чоловіків, правоохоронці запідозрили, що це диверсанти. У одного із затриманих була м'яка іграшка з патронами всередині.

- На одну зі станцій метро чоловіки прийшли нібито переночувати та сховатися в укриття. Один із диверсантів у дитячій іграшці ховав боєприпаси… – повідомили в Національній поліції.

На чоловіків звернули увагу, оскільки вони підозріло поводилися. У громадянина Білорусі знайшли бойові патрони. Інший затриманий передавав позиції підрозділів Збройних сил України через месенджери. Ще у двох виявили чотири магазини, затвор до автомата Калашникова АК-74, штик-ніж та п'ять кубів наркотичної речовини.

- У метро диверсанти прийшли нібито переночувати та втекти від авіаударів. Затриманих передано працівникам СБУ для проведення подальших слідчих дій, – повідомили правоохоронці.

Наразі станції метро працюють як укриття цивільного захисту. Поліцейські цілодобово здійснюють заходи безпеки. При появі підозрілих осіб правоохоронці закликали дотримуватися заходів особистої безпеки та негайно повідомляти поліцію.

26 лютого мешканців України попередили про диверсійні групи, які залишають на підконтрольних Україні територіях заміновані цінні речі, гаджети та дитячі іграшки.