Володимир та Олена Зеленські подякували за підтримку принцу Вільяму та Кейт Міддлтон

Президент України пообіцяв герцогу та герцогині Кембриджським, що добро переможе.

facebook.com/olenazelenska.official

Володимир Зеленський та перша леді подякували герцогу та герцогині Кембриджським за підтримку України. Повідомлення для принца Вільяма та Кейт Міддлтон президент залишив вранці 1 березня у своєму твіттері.

- Ми з Оленою вдячні Герцогу та Герцогині Кембриджським за те, що у цей вирішальний час, коли Україна мужньо протистоїть вторгненню Росії, вони стоять поряд із нашою країною та підтримують наших хоробрих громадян. Добро переможе, - написав Володимир Зеленський.

26 лютого, на третій день війни герцог та герцогиня Кембриджські написали у своїх соцмережах, що підтримують президента та весь народ України, які мужньо борються за своє майбутнє. Принц Вільям та Кейт Міддлтон нагадали, що зустрічалися з Володимиром та Оленою Зеленськими у жовтні 2020 року, щоб дізнатися про їхні сподівання та оптимізм щодо майбутнього України.

Герцог Кембриджський (принц Вільям) є другим у черзі на престол. Він старший син принца Уельського та Діани, принцеси Уельської. Його Королівська Високість одружений з герцогиною Кембриджської Кетрін, від якої у нього троє дітей: принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї. Офіційна резиденція сім'ї – Кенсінгтонський палац.

28 лютого прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив, що всі українці, які мають родичів у Великій Британії, зможуть автоматично отримати британські візи.