На Миколаївщині група російських диверсантів склала зброю та здалася поліції

Їх упіймали місцеві жителі та передали правоохоронцям.

У Миколаївській області затримали чотирьох російських окупантів, які зазнали поразки у бою на адміністративному кордоні з Херсонською областю. Диверсанти здалися та склали зброю. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

– Четверо військових, попередньо 33-го полку з Волгоградської області, віком від 18 до 29 років, після бою та розгрому їх колони на кордоні з Херсонщиною склали зброю та здалися місцевим жителям. Правоохоронці вилучили у них документи, наразі зазначених осіб ретельно перевіряють, - зазначено у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, затримані стверджують, що нібито їхали брати участь у навчаннях, але потім російське командування наказало їм розпочати наступ на Україну. За їхніми словами, про наміри керівництва вони зрозуміли вже під час бою на Херсонщині.

- До Криму прибули спочатку з метою перших навчань. Першу ніч ми просто цілу добу їхали, виходить, на БМП. На другу добу, коли БМП відкрився – ми стояли на мосту, де було згоріле місто. Як ми потім дізналися – це був Херсон, – каже на опублікованому поліцією відео один із диверсантів.

Наразі російських окупантів затримано, правоохоронці встановлюють всі обставини.