Куліба після обстрілу житлового будинку у Києві закликав світ повністю ізолювати Росію

Українське МЗС просить видворяти послів та відмовлятися від російської нафти.

President.gov.ua

Голова міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба після влучення російської ракети до житлового будинку в Києві 26 лютого закликав світ повністю ізолювати Росію, виганяти послів та знищувати економіку РФ. Про це дипломат написав у Твіттері.

- Київ – наше чудове, мирне місто – пережив ще одну ніч під нападом російських наземних сил та ракет. Одна з них ударила по житловому будинку у Києві. Я вимагаю від світу повністю ізолювати РФ. Виганяйте послів. Нафтове ембарго. Знищити економіку РФ. Зупиніть військових злочинців РФ – написав міністр, опублікувавши фото руйнувань, які дістав будинок на Лобановського внаслідок влучення російської ракети.

Вранці 26 лютого російська ракета вдарила у житловий будинок на вулиці Лобановського у Києві. В Офісі президента наголосили, що військових об'єктів у цьому районі немає, імовірно, ракетна атака могла бути спрямована на аеропорт Жуляни. Загиблих унаслідок удару немає, є постраждалі. ДСНС евакуювала мешканців будівлі, зберігається загроза обвалення.