ХОДА: Російські війська прорвали оборону та захопили міст до Херсона

Місцева влада закликала городян не панікувати та зберігати спокій.

khersonregion.com

Українські військовослужбовці під час запеклих боїв втратили контроль над переправою до Херсона. Ворожим військам вдалося прорвати оборону міста. Про це повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

- Маю повідомити про те, що після запеклих боїв на підступах до Херсона, незважаючи на відчайдушні зусилля української армії, втрачено контроль над переправою до Херсона. Ворог значними силами та з великими втратами подолав оборону міста, – заявив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута.

У той же час чиновник попросив місцевих жителів зберігати спокій і не піддаватися паніці.

- Керівництво області докладає максимум зусиль для підтримки правопорядку та збереження людських життів. Ситуація залишається напруженою, але обіцяємо зробити все можливе для її врегулювання, – наголосив він.

За словами Лагути, місцева влада веде постійний моніторинг ситуації в регіоні і пообіцяла оперативно повідомляти жителям Херсонщини важливі новини.

Про початок "спецоперації в Україні" президент РФ Володимир Путін оголосив у ніч із 23 на 24 лютого. Тоді російські війська розпочали вторгнення одночасно у різних регіонах України, стріляючи та випускаючи ракети. За даними ЗСУ, мета Росії – захопити Київ і знищити президента України Володимира Зеленського.

"КП" в Україні" уважно стежить за всіма подіями, які відбуваються в Україні, - усі свіжі дані з офіційних джерел читайте ТУТ.